Ametiszt virágüzlet

Bemutatkozunk

A virágok iránti szeretet és érdeklődés a családunkban nagyapámig nyúlik vissza. Neki és édesapámnak is virágkertészete volt, így idővel magam is a virágokkal kezdtem foglalkozni. Valaha Budapesten dolgoztam virágkötőként, 1986-ban pedig Szentendrére költöztem, és 2008-ban bukkantam rá az Ametiszt virágüzletre. Már az első perctől kezdve olyan volt számomra, mint egy kis drágakő. Az üzletet a nyolcvanas években nyitotta kedves kolléganőm.

A virágbolt azóta keresztülment több változáson, mint például tulajdonosváltás, vagy kisebb nagyobb felújítások, de jelenleg is családi vállalkozásként működik.

Amellett, hogy kicsit felfrissítettük az üzletet és belecsempésztünk némi újdonságot mind a megjelenésbe, mind pedig a kínálatba, próbáltuk megőrizni benne azt, ami miatt a vevők már oly sok éve megtisztelnek bennünket bizalmukkal. Néhány dolog változott tehát, de egy valamihez a kezdetektől fogva ragaszkodunk. Ahhoz, hogy vevőink igényeit a lehető legnagyobb mértékben kielégítsük.

  • Virágboltunk kínálatában széles választékban megtalálhatóak a különféle vágott és cserepes virágok, ajándéktárgyak, növényápolási szerek, kaspók, kerámiák és még sok más kiegészítő termék.

  • Üzletünk tagja a FLEUROP Nemzetközi Virágküldő Szolgálatnak, így akár a külföldre illetve a külföldről érkező igényeket is ki tudjuk elégíteni, legyen szó a világ bármely országáról!

  • Amit nálunk a hozzáértés és a gyönyörű virágok mellett biztosan megtalál az a jókedv, családias hangulat és a kedves kiszolgálás!

Szeretettel várom Önöket!

Bata Katalin